INVENTEM UNA ALTRA HISTÒRIA DE SANT JORDI


 Després de mirar històries relacionades amb Sant Jordi que fossin diferents els hi tornem a plantejar la següent pregunta: Aleshores, que passaria  la història de Sant Jordi si el drac fos vegetarià?

A continuació teniu un dels contes que més els hi va agradar als crancs.

L'altre llegenda de Sant Jordi

Georgina i la dragona 

i si ens inventem una història nova i diferent? Fem pluja d'idees dels protagonistes que volem que surtin a la història. Després entre tots creem la història. Voleu saber com ens ha quedat? Llegiu Llegiu

Hi havia una vegada en un poble que es deia Santa Eulàlia de Ronçana hi vivia dos dracs i una dragona embarassada. El rei i la reina vivien en una cova i els dracs vivien al castell. Els dracs no volien que entressin ningú a dins dels castell perquè allà hi tenien un hort i es pensaven que tothom destrossaria la collita. En aquell hort hi havia enciams, patates, pastanagues, mongeteres, també maduixers, tarongers, tomaqueres, cirerers, llimoners... i fins i tot gallines. Tota la gent del poble tenia ganes d'ajudar als dracs a cuidar l'hort i van fer un sorteig popular. Cada dia, una persona del poble, aniria al castell a cuidar l'hort. Les princeses, que eren germanes, estaven molt emocionades de cuidar l'hort i de cuidar també a la dragona embarassada. Un dia, li va tocar al cavaller. Però, al principi no li van deixar entrar ja que havia de deixar el cavall a la porta perquè sinó destrossaria l'hort i també l'espassa, l'escut i el casc. Una vegada va deixar tot, va entrar a dins el castell a ajudar. Va decidir anar al camp i agafar roses per regalar a tota la gent del poble. El rei i la reina com que eren vellets, els dracs anaven volant cada dia i els hi portaven el menjar de l'hort. Vet aquí un gos vet aquí un gat, aquest conte s'ha acabat!

US HA AGRADAT? ENS HA COSTAT MOLT I MOLT CREAR UNA HISTÒRIA ENTRE TOTS ELS CRANCS!

Ara que ja tenim la història nova, haurem de canviar algunes coses del lapbook no?

SIII!! HEM DE FER UN HORT!! I UNA REGADORA!



Comentaris